Belysning

Antikke lamper og lysekroner i alle farver og former

Antikke lamper er perfekte til at skabe en hyggelig stemning i ethvert rum. Det er blandt andet også årsagen til, at der er sket en eksplosion i populariteten af antikke og retro lamper. Hos Brøns Antik & Trödelmarkt råder vi over et bredt udvalg af flotte antikke lamper, i mange forskellige former, materialer og farver.

Kom forbi vores 360 kvadratmeter store butik i Brøns og se hele udvalget af lamper, lysekroner og anden belysning. Når du går på opdagelse i butikken, håber vi du vil blive inspireret af vores mange spændende og elegante antikviteter. Leder du efter en bestemt type lampe eller lysekrone, så gør vi naturligvis vores bedste for at imødekomme dine ønsker.

I galleriet nedenunder finder du et uddrag af vores nyeste antikke lamper og belysning.

Personliggør indretningen med vintage belysning

Giv indretningen et kreativt pift med antikke lamper, en gammel elegant lysekrone, eller et sæt vintage lanterner. Vi tester naturligvis alle lamper inden vi sætter dem til salg, så du kan være sikker på at de virker inden du får dem med hjem. Vintage og antikke lamper indgyder en nostalgisk charme, som ikke opnås med almindelige lamper. Hvis du er til en rustik og industriel indretning, så vil du finde en lang række antikviteter hos os der passer perfekt.

Du kan også gå på opdagelse i vores udvalg af antikke møbler og vintagefund.

da_DKDanish